Uitleen en verhuur

Uitleen

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om vanaf je 37ste zwangerschapsweek een aantal aspecten geregeld te hebben. Of je nu thuis of poliklinisch wilt bevallen, het is noodzakelijk dat je je bed verhoogt naar 80cm door middel van bedklossen.  Bij een thuisbevalling is ook een ondersteek of toiletstoel, een rugsteun en een douchestoel belangrijk om in huis te hebben.

Wij werken nauw samen met Medipoint. Bestel je bedklossen, weegschaal en andere benodigdheden via via dit formulier, welke je kunt downloaden en opsturen, en ze brengen het gratis bij je thuis.

Borstvoeding

Via het MoederKindPunt, waar wij onder werken, bieden wij jou een uitgebreid assortiment aan artikelen om de borstvoeding op gang te brengen of te ondersteunen. Bekijk ons assortiment op de pagina van MoederKindPunt ‘borstvoedingsartikelen’.

Verhuur

Bij MoederKindPunt kun je ook terecht voor de verhuur van borstkolven en baby weegschalen, kom naar een van de locaties of bel 070 305 1870 om te reserveren. Ook kun je hier terecht voor het huren van de GeboorteTens.

Geboorte Tens

De Geboorte Tens geeft pijnverlichting bij de bevalling. De Tens werkt door middel van tintelingen die via speciale pleisters door de huid heen naar de onderliggende zenuwvezels worden gestuurd. Zo word de pijn onderbroken en voel je dus minder pijn.

Deze vorm van pijnbestrijding is:

  • Veilig voor moeder en kind
  • Heeft geen bijwerkingen
  • Stimuleert de natuurlijke lichaamsfuncties
  • Sterkte is zelf in te stellen
  • Zowel thuis als in het ziekenhuis te gebruiken
  • In combinatie met andere methoden van pijnverlichting mogelijk
  • ook bruikbaar voor andere pijnbestrijding zoals bekkeninstabiliteitklachten

Prijslijst Huur Geboorte-Tens

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €2,- €12,50 €45,-

Bewaren

Bewaren

Bewaren