Instructievideo’s online

Het Verloskundig Centrum biedt jonge ouders een platform met eenduidige en betrouwbare werkinstructies en informatie in vijf talen; Nederlands, Engels, Pools, Turks en Arabisch.

Op de website (www.moederkindpunt.nl/videos/) staan video’s en pdf documenten met uitgebreide uitleg en instructies over verschillende facetten van kraamzorg. Van het veilig opmaken van een babybedje tot het aanleggen van de baby voor borstvoeding. Ook onderwerpen als wat te doen bij vermoeden van RS virus of spruw worden behandeld. Alle informatie staat vermeld in de vijf verschillende talen.

Impressie van de video’s

Cliënten krijgen bij inschrijving een unieke code die hen toegang biedt tot de website (www.moederkindpunt.nl/videos/). De inlogcode blijft geldig tot 3 maanden na de uitgerekende datum, zodat de informatie ook kan worden nagelezen als onze kraamverzorgende al weg is.

Meer weten?

Wil je meer weten over de video’s of heb je vragen over onze kraamzorg neem dan contact met ons op: 0174 82 03 81 of schrijf je direct in.

Collega in de zorg

Bent u een medewerker in de zorg en wilt u weten hoe onze video’s uw cliënten kunnen helpen, neem dan contact met ons op via 070 305 2040 of stuur een mailbericht naar jose@wereldwonder.nl.