Verloskundigen

Onze praktijk bestaat uit een vast team met twee enthousiaste verloskundigen. Graag willen wij ons voorstellen aan jullie.

Mijn naam is Charlotte Berk. Sinds 2012 ben ik verloskundige. Ik heb eerst een paar jaar door heel Nederland gewerkt. Daarnaast ben ik ook nog ruim 3 maanden naar Tanzania geweest om daar in een kliniek te werken. Het werk vind ik heerlijk. Het is elke keer weer een voorrecht om bij een zwangerschap, bevalling en/of kraambed betrokken te mogen zijn.
Op dit moment woon ik in Voorburg samen met mijn vriend.
Ik heb er heel veel zin in om jullie te leren kennen.


Denise

Mijn naam is Denise Vreezen. In 2015 heb ik mijn opleiding als verloskundige afgerond en heb ik een aantal maanden in Tanzania in een ziekenhuis gewerkt. Vanaf juni 2016 versterk ik hier het verloskundig team. Ik vind persoonlijke zorg erg belangrijk en kijk ernaar uit om jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere gebeurtenis van zwangerschap tot kraambed. Ik ontmoet jullie graag!

 

Dianne

Mijn naam is Dianne van Wijnen. Inmiddels ben ik al iets meer dan een jaar aan het werk. Een jaar waarin ik bevallingen heb mogen begeleiden, veel zwangeren gezien heb tijdens het spreekuur en veel baby’s heb mogen bewonderen in het kraambed. Ondertussen heb ik ook geleerd om spiraaltjes te plaatsen, heb ik mijn theorie examen van de echo opleiding gehaald en ben ik nog hard bezig met de echo stage. Een druk, leerzaam, uitdagend, maar bovenal een super tof jaar! Ik kijk ernaar uit om ook jou/jullie te ontmoeten. #proudmidwife

Bewaren

Bewaren

Bewaren